Αλίκη Βουγιουκλάκη : Είμαι σίγουρη πως θα πεθάνω όρθια

10:32 24/11/2019 - Πηγή: In.gr

23 χρόνια από τη μέρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκλεισε τα μάτια της με ηρεμία, μετά από τη μεγάλη περιπέτεια, συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη ζωή της ελληνίδας σταρ του κινηματογράφου.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αυτή η γυναίκα που δεν ήθελε να γεράσει, έμοιαζε να μοιράζει σε όσους την ακολουθούσαν ένα περίεργο φίλτρο παιδικότητας, που τους έκανε να γελάνε όπως όταν την πρωτοέβλεπαν στο σινεμά της

γειτονιάς.

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Nov 10, 2019 at 11:56am PST

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Oct 27, 2019 at 1:24pm PDT

View this post on Instagram

Η Αλίκη σε διάλειμμα των γυρισμάτων απο την ταινία "Η Αλίκη στο Ναυτικό" στον πανέμορφο Πόρο το 1961. Στο συγκεκριμένο σημείο έδωσε και συνέντευξη στον νεαρό τότε δημοσιογράφο Νίκο Μαστοράκη. Άλλη μία από τις μεγάλες κινηματογραφικες της επιτυχίες.

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Aug 10, 2019 at 2:09am PDT

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη της στον Θανάση Λάλα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε για τη ζωή της και πώς θα ήθελε να την θυμούνται, λίγο πριν φύγει από την ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on Aug 6, 2019 at 4:06am PDT

Πιστεύεις δηλαδή ποτέ ότι θα φτάσεις ας πούμε να είσαι σε μια ηλικία τέτοια που να φαίνονται τα σημάδια του χρόνου απάνω σου όπως της Bette Davis;Όπως της..

Θα άθελα να μη ζω να το δω. Είναι δύσκολο να ακούς,πως έγινε αυτή,κοίτα πως κατάντησε».

Δεν θα έχεις τότε την δύναμη να αντιπαραβάλεις κάτι άλλο;

‘Εγώ θα έχω την δύναμη, δεν θα θέλουν να το δουν όμως. Γιατί έπεσα σε μια παγίδα του ίδιου μου του εαυτού,της δικής μου φωτεινότητας,παγιδεύτηκα μέσα στην φωτεινότητα μου και αυτό που εκπέμπω είναι:»Αχ αυτή η νέα».

Οι άνθρωποι σε θέλουν να είσαι πάντα νέα.Εσύ ας πούμε κάποια στιγμή λες,έχεις μπει στο,ε νιώθω σαν παγίδα,εντάξει δεν ξέρω αν είναι παγίδα,λες τι θα λένε οι άνθρωποι για μ’ένα αν δεν είμαι έτσι.

Σίγουρα,θ’απογοητευτούνε, άλλοι θα ‘φχαριστηθούνε. Σημασία έχει τι θα εισπράξω εγώ. Δεν θέλω ποτέ να πουν:»Αχ η καημένη»,αυτό δε το θέλω».

Είσαι σίγουρη πως θα πεθάνεις όρθια εσύ;

Σίγουρο ναι.

Και εντελώς ξαφνικά.

Μακάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα