Δούκισσα Νομικού: Δε φαντάζεστε πώς έντυσε την κόρη της

08:02 5/4/2020 - Πηγή: In.gr

Η Δούκισσα Νομικού μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αποφάσισε για ένα διάστημα να αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της.

View this post on Instagram

Από τον Ζορό και τη Φραουλίτσα…και του χρόνου με υγεία #BabyS #BabyA #xazomom

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Feb 25, 2020 at 4:55am PST

Αυτήν την περίοδο

μένει σπίτι και προσπαθεί να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι λόγω πανδημίας.

Παράλληλα, προσπαθεί ώστε τα παιδιά της να έχουν μία ευχάριστη καθημερινότητα. Για παράδειγμα, είχε γιορτάσει τα γενέθλια του Σάββα, χωρίς συγγενείς και φίλους βέβαια, αλλά με υπέροχη τούρτα και εντυπωσιακό στολισμό.

View this post on Instagram

Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν Χρόνια σου πολλά μωρό μου Σε λατρεύουμε #BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου )

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Mar 25, 2020 at 6:58am PDT

Ως λάτρης των social media, η όμορφη Δούκισσα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινής της ζωής και μας δείχνει τι κάνουν τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, την οποία είχε ντύσει μπαλαρίνα, και μας έκανε να «λιώσουμε».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της μικρής:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δούκισσα Νομικού,doukissa nomikou