Φ. Γεωργελές στο One Channel: Χρεοκοπήσαμε γιατί συμπεριφερθήκαμε ως νεόπλουτοι

00:22 8/6/2019 - Πηγή: In.gr

Η εκπομπή Citizen One, φιλοξένησε τον εκδότη της εφημερίδας «Athens Voice», Φώτη Γεωργελέ. Σε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με τον Κ. Γιαννακίδη, μίλησε για τις παθογένειες της χώρας και την κρίση, που -όπως σημείωσε- βρίσκεται πρωτίστως στην πραγματικότητα και την νοοτροπία μας.

«Πέρασε μία δεκαετία και δεν το καταλάβαμε» σημείωσε ο κ. Γεωργελές μιλώντας για την κρίση στην Ελλάδα, ενώ εξηγώντας τους λόγους που η χώρα χρεοκόπησε, σημείωσε ότι «συμπεριφερθήκαμε όλοι ως νεόπλουτοι», κάνοντας ταυτόχρονα

λόγο για ύπαρξη οικονομικού αναλφαβητισμού στη χώρα.

Ο κ. Γεωργελές, μίλησε και για την επαγγελματική του πορεία στα ΜΜΕ, από τα χρόνια του «ΚΛΙΚ» μέχρι τη δημιουργία της «Athens Voice», όπως και για τα εμπόδια, τις προκλήσεις και τις επιθέσεις που κλήθηκε να ξεπεράσει.

Αναλύοντας το μιντιακό τοπίο, στάθηκε στις αλλαγές που έχουν φέρει στην ενημέρωση τα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πώς ο κόσμος πια επιλέγει την δική του εναλλακτική πραγματικότητα.

Τέλος, ερωτώμενος για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ο κ. Γεωργελές εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί νικήτρια στην αναμέτρηση, ενώ μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι κατάφερε μέσα σε μία τετραετία να διαψεύσει μύθους ετών, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το γεγονός αυτό, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για την αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα