Ο Φερνάντεζ έδωσε «ανάσα» στον Αστέρα

19:29 3/2/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα στην Ριζούπολη καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 2-0 και πήραν βαθιά «ανάσα» σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη του αυτή ο Αστέρας έφτασε τους 21 βαθμούς και σίγουρα το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντίθετα, ο Απόλλωνας παραμένει «βυθισμένος» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι μόλις πόντους κι επί της ουσίας δεν έχει ελπίδες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

«Καθάρισε» ο Φερνάντεζ

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει και είχε πρωταγωνιστή

τον Μαρκ Φερνάντεζ, ο οποίος ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ισπανός επιθετικός «λύτρωσε» την ομάδα του σκοράροντας δύο φορές και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα οι Αρκάδες βελτίωσαν πολύ την βαθμολογική τους θέση.

Ο Φερνάντεζ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλτσά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για τον Αστέρα στο 58’. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να «ξαναμπεί» στο ματς και είχε δοκάτι με τον Οριουέλα στο 77’.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51’ Γαρουφαλιάς), Ντ’ Ούρσο (73’ Ρώσση), Ακόστα (55’ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65’ Ρόλε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12’ Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεζ, Καλτσάς (82’ Ματρικάρντι), Μανιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα