Ολυμπιακός: Πάνοπλος στη Βουλγαρία για τη μάχη με την Μπουργκάς

19:29 29/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στη Βουλγαρία για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του CEV Cup βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:30 θα αντιμετωπίσουν την Μπουργκάς, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή

του όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπουργκάς ανέφερε τα εξής: «Ο αντίπαλος μας διαθέτει 3-4 παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ έμπειροι και πολύ καλοί και έχουν παίξει στην εθνική τους ομάδα. Έχουν μια τετράδα από καλούς και έμπειρους παίκτες και πλαισιώνονται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και στο μέλλον θα αγωνιστούν σίγουρα στην αντρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο σύνολο , ενώ δεν μας βοήθησε η αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ, που μεταφέρθηκε από Σάββατο σε Κυριακή, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τους κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Γκάβιν Σμιτ, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την προσπάθειά μας στην προημιτελική φάση του CEVCup και δουλεύουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα είναι σημαντικό για εμάς να επανεστιάσουμε και να προετοιμαστούμε για δύσκολους αγώνες αφού τελειώσαμε επιτυχημένα την παρουσία μας στο εγχώριο Λιγκ Καπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να παίξουμε σε μια καλή διοργάνωση για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα καθώς προχωράμε στο υπόλοιπο της σεζόν».

Υπενθυμίζουμε ότι η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Μπουργκάς στο Ρέντη και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα