EuroBasket: Η διπλή πικρία του Ντανίλο Άντζουσιτς για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς

Η προεπιλογή της Σερβίας για το "παράθυρο" του Αυγούστου και την τελική φάση του EuroBasket 2022 είχε σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας. Από την άλλη όμως, στη λίστα που ανακοινώθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου δεν βρισκόταν ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος προσδοκούσε (και πολύ περισσότερο περίμενε) πως θα έχει τη δυνατότητα για να διεκδικήσει μια θέση στο μεγάλο φετινό ραντεβού.

Η απουσία του από την προεπιλογή σχολιάστηκε εμμέσως (σε πρώτο χρόνο) με ένα emoji στο Twitter,

πριν δώσει μίνι συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα. Εκεί κατέστη πολύ πιο σαφές πόσο ενοχλημένος και απογοητευμένος είναι. Όχι μόνο γιατί τον προσπέρασε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά κι επειδή ενημερώθηκε για το γεγονός από τους δημοσιογράφους.

"Ήμουν πολύ έκπληκτος όταν είδα τη λίστα. Δεν ήταν ξεκάθαρο για μένα δεδομένης της χρονιάς που έκανα, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο για μια ομάδα που βρέθηκε στις οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης" ανέφερε αρχικά, πριν προσθέσει πως "κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο για να με ενημερώσει, το έμαθα από τις εφημερίδες".

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε κάτι ακόμη πολύ ενδιαφέρον. "Μετά το τέλος της σεζόν με τη Μονακό, αμέσως μετά από την προσγείωση της πτήσης στις 3 τα ξημερώματα, πήρα ένα αεροπλάνο και ταξίδεψα άμεσα για το Βελιγράδι. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας. Επειδή όμως δεν υπήρχε χρόνος για προετοιμασία, το επιτελείο αποφάσισε να με αφήσει εκτός κι εγώ το αποδέχθηκα" πρόσθεσε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα