Άρης: "Αρνητικά όλα τα νέα τεστ κορονοϊού, κανονικά η προπόνηση της Τρίτης"

Όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσης η ΠΑΕ Άρης, εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, με αποτέλεσμα η προπόνηση της Δευτέρας (22/11) να αναβληθεί.

Οι κίτρινοι ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο υπέβαλαν όλους τους παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος σε νέα τεστ που ήταν αρνητικά. Έτσι, η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

"Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αναβλήθηκε, καθώς προέκυψε το πρωί και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα μας.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν -στη διάρκειας της ημέρας- σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για τη νόσο COVID-19 και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, η προπόνηση της Τρίτης (23/11), που είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», θα διεξαχθεί κανονικά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα