Έρλινγκ Χάλαντ, αυτό που κάνεις δεν μπορεί να συνεχιστεί

Η Μάντσεστερ Σίτι έσπειρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους... έξι ανέμους, καθώς την συνέτριψε με 6-3. Ξανά πρωταγωνιστής για τους πολίτες ήταν ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ έκανε χατ-τρικ και δείχνει πως δύσκολα θα έχει αντίπαλο για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Premier League.

Ήδη έχει πετύχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα, τα διπλάσια από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει σκοράρει επτά φορές. Μάλιστα, η συχνότητα με την οποία βρίσκει

δίχτυα ο Νορβηγός στράικερ είναι εκπληκτική και το παρακάτω γράφημα εξηγεί του λόγου το αληθές.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει συνολικά 191 ενέργειες με την μπάλα, οι περισσότερες εξ αυτών μέσα ή κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Νορβηγός στράικερ πετυχαίνει γκολ ανά 13.6 ενέργειές του, ένας εξωπραγματικός αριθμός που αποδεικνύει την "επαφή" του με τα δίχτυα.

Ο Χάλαντ σκοράρει με κάθε τρόπο, κυρίως μέσα από την περιοχή, εκεί που είναι το κύριο πεδίο δράσης του, όπως φαίνεται και παρακάτω.

Ο Χάλαντ πετυχαίνει 1.89 γκολ ανά 90λεπτο. Ένας μέσος όρος που θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Αν ο Νορβηγός συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, θα τελειώσει τη σεζόν με 70 γκολ στην Premier League, θα κάνει μια σεζόν που θα αφήσει εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα