Γιουβέντους: Οι τρεις υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πίρλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής "La Republicca" η καρέκλα του Αντρέα Πίρλο άρχισε να τρίζει περαιτέρω μετά τη νέα ήττα της Γιουβέντους από την Μπενεβέντο με 0-1 για την 28η αγωνιστική της Serie A.

Διακαείς πόθοι του Φάμπιο Παρατίσι, αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, αποτελούν οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο αμφότεροι δεσμεύονται

με συμβόλαια με τις ομάδες τους. Επομένως οι προπονητές που εξετάζονται αυτή τη στιγμή είναι οι Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Σιμόνε Ιντζάγκι και Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο δεύτερος είναι στα υπόψιν και της Νάπολι, με το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ έχει στα χέρια του ήδη πρόταση ανανέωσης από τους Ρωμαίους.

Ο Αντρέα Πίρλο θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αν παραταθεί η αγωνιστική κρίση στους πρωταθλητές Ιταλίας, τότε θα αντικατασταθεί από τον νυν βοηθό του και πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, ως υπηρεσιακό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Photo Credits: © 2021 Marco Alpozzi/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα