Μεσίνα: "Μηδενική η ανοχή μας στο ντόπινγκ, ελπίζω ο Μήτογλου να αποδείξει ότι ήταν ένα λάθος"

Η είδηση ότι ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για τη EuroLeague, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος έχει μηδενική ανοχή στο ντόπινγκ, είτε γίνεται εσκεμμένα είτε πρόκειται για επιπόλαιο λάθος.

Ντίνος Μήτογλου: Τα επόμενα βήματα, ο κίνδυνος αποκλεισμού και το EuroBasket 2022

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα για τον Μήτογλου: "Εμείς ως ομάδα, τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και φέτος, κάναμε πάντα ό,τι μπορούσαμε για να ανταγωνιστούμε δίκαια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τους αντιπάλους μας και το παιχνίδι. Η ανοχή μας στο ντόπινγκ είναι μηδενική, είτε πρόκειται για επιπολαιότητα είτε για εσκεμμένη κακή συμπεριφορά.

Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία, δεν μπορούμε ποτέ να σκεφτούμε ντόπινγκ. Ελπίζω ο Μήτογλου να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ότι ήταν ένα λάθος, προφανώς περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες στην υπόθεση, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα, επαναλαμβάνω είναι ο σεβασμός στη δουλειά μας.

Λυπάμαι πολύ για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας προσωπικό. Είναι άνθρωποι που θυμούνται ποιοι είναι οι κανόνες, πολύ προσεκτικοί σε όλα. Και αν συμβαίνουν εκτός ομάδας αυτά, ναι είναι κάτι που με ενοχλεί και μας ενοχλεί (σαν ομάδα) πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα