Μίλαν: Ανανεώνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τα τελευταία 24ωρα έχει φορτσάρει για να είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Europa League (1-1 στο Ολντ Τράφορντ το πρώτο ματς). Οι θετικές ειδήσεις δεν σταματούν για τον Σουηδό σούπερ σταρ, καθώς όλα κινούνται στους δικούς του ρυθμούς.

Ο Ιμπρα μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε

στην Εθνική Σουηδίας. Ο προπονητής της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες του Μαρτίου, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες της Μίλαν τρέχουν πυρετωδώς για να κρατήσουν τον Σουηδό για άλλο ένα έτος στο Μιλάνο με στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή την επόμενη σεζόν. Εκτός από το κίνητρο του UEFA Champions League που έχουν προτάξει στη Μίλαν θα γίνει αναδιαμόρφωση των απολαβών όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Repubblica".

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει το ιταλικό Μέσο απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει αύξηση τόσο στα μπόνους (επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων) όπως και στις απολαβές του Σουηδού. Αυτή τη στιγμή ο 39χρονο επιθετικός λαμβάνει 7,5 εκατομμύρια ευρώ και η παραμονή του για άλλο ένα έτος φαντάζει πιο πιθανή από από ποτέ, αφού οι τελευταίες συζητήσεις έχουν γίνει σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Photo Credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα