Ο Κέβιν Ντουράντ τρολάρει ακατάπαυστα την Οκλαχόμα Σίτι στο Twitter

08:17 5/7/2021 - Πηγή: Sport 24

Πέρασαν πέντε χρόνια από τη μέρα που ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε μέσω του The Players Tribune την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Θάντερ για χάρη των Γουόριορς και ακόμη και σήμερα στην Οκλαχόμα Σίτι ο κόσμος τον αντιπαθεί. Κάποιοι τον μισούν, κάποιοι συνεχίζουν να τον αποκαλούν δειλό, ωστόσο ο KD φροντίζει να γίνεται ακόμη πιο "ενοχλητικός" καθώς διαβάζει τα πάντα στο Twitter και σπεύδει συχνά να ρίξει λάδι στη φωτιά απολαμβάνοντας την φασαρία που προκαλεί.

"Κάποιοι

ακόμα κλαίνε για εκείνη την ημέρα. Γεια σου KD" έγραψε κάποιος βλέποντας το tweet για την πέμπτη επέτειο της συμφωνίας του Ντουράντ με τους Γουόριορς, με τον νυν ηγέτη των Μπρούκλιν Νετς να αναρωτιέται "αυτή η μ@λ@κί@ είναι αργία πια;". Ένας άλλος χρήστης του Twitter έγραψε: "Χαρούμενη 4η Ιουλίου ή όπως την αποκαλούμε εδώ στην Οκλαχόμα χαρούμενη ημέρα του Κέβιν Ντουράντ που είναι ένας ψεύτικα σκληρός τύπος, ένας διπρόσωπος δειλός που τα παρατάει". Σε αυτό το tweet απάντησε κάποιος που θυμήθηκε ότι "βρισκόμουν στο ταμείο του σούπερ μάρκετ όταν είδα το άρθρο του The Players Tribune και πρέπει να φώναζα το "motherf*@#" λίγο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε".

Ο Ντουράντ ΦΥΣΙΚΑ είδε και αυτό το tweet και απάντησε "ωωωωωωωωωωωω, είσαι καλύτερα τώρα;". Αυτό που ακολούθησε, δεν περιγράφεται, με τον KD να γράφει σε κάποιον άλλο πως: "Ακόμη αισθάνεστε προσβεβλημένοι, αφήστε το να πάει στο καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα