Οι συγκρατημένοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια των Μπακς μετά την πρόκριση στους ΝΒΑ Finals

09:25 4/7/2021 - Πηγή: Sport 24

Οι Μπακς κατέκτησαν το τρόπαιο στους τελικούς της Ανατολής κόντρα στους Χοκς ωστόσο η δουλειά τους δεν σταματάει εδώ. Ο μεγαλύτερος στόχος των παικτών του Μπουντεχόλζερ είναι οι τελικοί του ΝΒΑ εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Φοίνιξ Σανς. Ο ενθουσιασμός μετά το Game 6 κόντρα στους Χοκς ήταν φανερός ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του δεν το πανηγύρισαν έξαλλα όπως θα περίμενε κανείς. Το αίσθημα της ανακούφισης ήταν αυτό που υπερίσχυε καθώς όλοι ήξεραν πως

ο μεγάλος στόχος δεν είχε ακόμα επιτευχθεί, δηλαδή η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

Σαμπάνιες δεν ανοίχτηκαν, χαμό δεν έκαναν. Οι Μπακς παρέμειναν ταπεινοί, σαφώς ανακουφισμένοι αλλά πάνω από όλα απόλυτα συγκεντρωμένοι μετά τη νίκη επί των Χοκς. Άλλωστε τα "ελάφια" δεν θα έχουν χρόνο για ξεκούραση καθώς θα βρεθούν πίσω στο Μιλγουόκι μόνο για 16 ώρες πριν πετάξουν για το Φοίνιξ, ενώ όπως είπε σε δηλώσεις του ο Κρις Μίντλετον θα είναι πολύ σημαντικό οι Μπακς να έχουν κοντή μνήμη και να εστιάσουν στον επόμενο στόχο τους.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Μάικ Μπουντεχόλζερ που όπως θα δείτε και στο βίντεο, θύμισε τον μεγάλο στόχο στους παίκτες του, τους τελικούς του ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο από τον λογαριασμό των Μπακς στο Instagram:

Keywords
Τυχαία Θέματα