Ολυμπιακός: Με Ροντρίγκες κόντρα στον Ιωνικό, τα δεδομένα για Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του τον αγώνα με την Άιντραχτ, άλλαξε σελίδα και προετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό την Κυριακή (7/11, Novasports Prime, LIVE στο SPORT24) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στόχος των ερυθρόλευκων είναι η νίκη και η διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League

Interwetten, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας να πορευτούν πιο ήρεμοι στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, ενώ μία εξ´ αυτών, του Ρέαμπτσιουκ θα είναι αναγκαστική, αφού ο αστράγαλος του Μολδαβού είναι πρησμένος από το αντιαθλητικό φάουλ που του έκανε την Πέμπτη το βράδυ ο Μπαρκόκ.

Αλλαγές κόντρα στον Ιωνικό

Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε θεραπεία την Παρασκευή (5/11) στο Ρέντη, όπως και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο. Σε αυτό το σημείο, να τονίσουμε ότι ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα είχε χτυπήσει πάλι στο ίδιο σημείο σε μία προπόνηση της περασμένης εβδομάδας και έτσι, αρχικά, υπήρξε ανησυχία. Την Παρασκευή (5/11), όμως, ένιωσε καλύτερα και έτσι και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν χρειάστηκε να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να επαναφέρει τον Ανδρούτσο στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, περνώντας τον Λαλά στην αριστερή πλευρά στη θέση του Ρέαμπτσιουκ, καθώς ο Καρμπόβνικ είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Προφυλάσσει Μαντί Καμαρά, ευκαιρία σε Κούντε

Όσο για για τον Μαντί Καμαρά, ο 51χρονος τεχνικός ίσως τον προφυλάξει, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Κούντε, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπουχαλάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Σισέ θα πάρει τη θέση του Μπα και στα πλάγια της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Γκάρι Ροντρίγκες αντί του Ονιεκουρού. Περισσότερα όμως θα φανούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (6/11).

Παρεμπιπτόντως, ο Ροντρίγκες και ο Σισέ κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους για τα παιχνίδια στα μέσα του μήνα, όχι όμως και ο Μπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ροντρίγκες, Ιωνικό, Ρέαμπτσιουκ Μαντί Καμαρά,olybiakos, rontrigkes, ioniko, reabtsiouk manti kamara