Παναθηναϊκός: Έτσι φτάνει στο μισό εκατομμύριο η παραχώρηση του Εμμανουηλίδη

Πριν μια εβδομάδα πληροφορούνταν το σοβαρό ενδιαφέρον της Βέιλε. Χθες (26/07), χωρίς καλά καλά να έχει κάνει τρεις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, μπαίνοντας στο γήπεδο στο τελευταίο δεκάλεπτο του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Σεντερίσκε.

Και έτσι ξεκίνησε την προσωπική του καταμέτρηση, η οποία όμως έχει αντίκρισμα και ως προς το οικονομικό σκέλος του deal της παραχώρησής του από τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό προβλέπεται

ως φιξ καταβολή στους "πράσινους" 350.000 ευρώ, με το ποσό να αυξάνεται κατά 50.000 όταν ο 21χρονος επιθετικός συμπληρώσει 25 συμμετοχές με τη Βέιλε.

Και δεν είναι το μόνο επιπλέον έσοδο που μπορεί να προσδοκά ο Παναθηναϊκός, αφού στη συμφωνία έχουν καταχωρηθεί άλλες 100.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους, τεσσάρων διαφορετικών – αναλόγως με την επίτευξη ομαδικών στόχων της Βέιλε και ατομικών του Εμμανουηλίδη (ο οποίος στην τριετία του συμβολαίου του θα εισπράξει συνολικά κάτι περισσότερο από 400.000 ευρώ) –, "σπασμένες" η κάθε μία σε 25.000 ευρώ.

Και κάπως έτσι, έστω και αθροιστικά και υπό προϋποθέσεις – όλες πάντως καθ’ όλα εφικτές - συμπληρώνεται το μισό εκατομμύριο ευρώ που εξ αρχής αξίωνε για την παραχώρηση του Εμμανουηλίδη ο Παναθηναϊκός.

Keywords
Τυχαία Θέματα