Γήπεδο Παναθηναϊκού: Έπεσαν οι υπογραφές στις συμβάσεις για τον Βοτανικό

Η επόμενη ημέρα της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι ιστορική για τον Παναθηναϊκό αφού έγινε ένα ακόμα βήμα για την κατασκευή των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.

Το πρωί της Κυριακής (22/05) υπογράφτηκαν οι συμβάσεις απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της Αθήνας βρέθηκαν οι κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Αλαφούζος,

ο Παναγιώτης Μαλακατές, αλλά και εκπρόσωπος των τραπεζών οι οποίοι έβαλαν τις υπογραφές τους στη συμφωνία που έχει επιτευχθεί.

Ουσιαστικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έκριναν ότι η προσφυγή των 59 μελών του Ερασιτέχνη δεν μπορεί να σταματήσει το έργο και για αυτό προχώρησαν στις υπογραφές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πρέπει το προσεχές διάστημα να γίνει η δημοπράτηση των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων τα έργα υποδομής θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικύρωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η οποία άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει το έργο μεταφέρθηκε για τον Φεβρουάριο του 2023 μετά την προσφυγή των 59 μελών.

Keywords
Τυχαία Θέματα