Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ταχύτεροι οι Ζήκος και Σπανουδάκη στα 60μ.

Είχαν τον τίτλο του φαβορί πριν την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου και το επιβεβαίωσαν ο Κώστας Ζήκος και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ. ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Μάλιστα, η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης το έκανε με εμφατικό τρόπο αφού επικράτησε με 7.23, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ. Δεύτερη ήταν η Ολίβια Φωτοπούλου με 7.36 και τρίτη η Άρτεμις - Μελίνα Αναστασίου με 7.41.

Μετά το τέλος της κούρσας της η Σπανουδάκη δήλωσε: "Είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Πάμε τώρα για ένα μίτινγκ

και μετά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι".

Στον τελικό των ανδρών ο Κωνσταντίνος Ζήκος, ο οποίος ανήκει στην Team Future της bwin, ήταν ο νικητής με χρόνο 6.69. Ο σπρίντερ της ΓΕΑ Τρικάλων είδε τους Δημήτρη Χρυσάφη (6.73) και Σωτήρης Γκαραγκάνη (6.75) να τερματίζουν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Ζήκος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε: "Η φετινή χρονιά δεν πάει όπως περιμέναμε. Κυνηγάω το όριο για το παγκόσμιο. Πιστεύω ότι με περισσότερο συναγωνισμό θα τα καταφέρω. Το 6.63 το έχω στα πόδια μου και ελπίζω να πάρω την πρόκριση για το Βελιγράδι"

Από εκεί και πέρα η Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) αναδείχθηκε νικήτρια στα 3.000 μ. Γυναικών με 13.48.38, στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Η Αναστασία Αντωνοπούλου (ΓΑΣ Ίκαρος) ήταν δεύτερη με 14.20.65 και η Σεβαστιανή Ασλανίδου (ΓΣ Ίκαρος) τρίτη με 14.52.12.

Keywords
Τυχαία Θέματα