ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η επικείμενη μεταγραφή του Τσάλοφ στον Δικέφαλο έγινε αντικείμενο σχολιασμού στη Ρωσία

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Ρώσου επιθετικού, Φεντόρ Τσάλοφ.

Η μετακίνηση του Ρώσου επιθετικού στην Ελλάδα απασχολεί αρκετά τον ρωσικό Τύπο, αλλά και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ορισμένοι εξ αυτών βλέπουν με καλό μάτι αυτή την επιλογή, υπάρχουν

όμως κι απόψεις που έχουν μια αντίθετη άποψη.

Ο άλλοτε αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ιβάν Ταράνοφ, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ναι μεν το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χειρότερου επιπέδου από το ρωσικό, όμως στον Δικέφαλο θα έχει την προοπτική του Champions League. "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι, φυσικά, πιο αδύναμο από το ρωσικό, αλλά η συμμετοχή στο Champions League ή σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα αντισταθμίσει αυτή τη διαφορά.

Νομίζω ότι ο Φεντόρ δεν θα χάσει από αυτή την άποψη. Θα καταφέρει ο Τσάλοφ να μετακομίσει από τον ΠΑΟΚ σε ένα πιο δυνατό ευρωπαϊκό club; Εξαρτάται μόνο από αυτόν. Αν δείχνει σταθερά την καλύτερή του πλευρά, σίγουρα θα έχει μια ευκαιρία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπήρξε φυσικά και η άποψη του Ντμίτρι Εγκόροφ του συνιδρυτή της ομάδας Broke Boyes (που συμμετέχει σε πρωτάθλημα που παίζουν influencer και επώνυμοι), ο οποίος μίλησε με απαξιωτικά σχόλια για τη χώρα μας, τη Θεσσαλονίκη αλλά και τον ΠΑΟΚ.

"Γιατί χρειάζεται ο Τσάλοφ τον ΠΑΟΚ; Ένα πρωτάθλημα με τρεις ομάδες όλες κι όλες. Έχουν γήπεδο από τον περασμένο αιώνα. Η Θεσσαλονίκη είναι 100 χρόνια πίσω από τη Μόσχα, απλά δεν έχει νόημα.

Ο Τσάλοφ θέλει να παίξει στην Ευρώπη, γράφουν οι ηλίθιοι. Μπορείς να παίξεις στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία τη Γαλλία και σε μερικές ομάδες της Πορτογαλίας, μα όλα τα άλλα είναι δεύτερα. Η Ελλάδα είναι 50 χρόνια πίσω από τη Ρωσία σε ανάπτυξη.

Νομίζω πως ο Τσάλοφ θέλει απλά να φύγει από το ρωσικό πρωτάθλημα, δεν τον νοιάζει πού θα πάει, αρκεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάρει μια γεύση από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι θέμα ζωής μα όχι προόδου", ήταν τα σκληρά λόγια του Εγκόροφ για τον Τσάλοφ και τον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα