Πρόεδρος Παρτίζαν: "Δεν είμαστε ούτε επιπόλαιοι, ούτε έχουμε λεφτά για τόσο ακριβές απαντήσεις"

Η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάσο στον Ερυθρό Αστέρα προκάλεσε μεγάλο θόρυβο σε όλη την Ευρώπη και γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων της Παρτίζαν, που θέλουν να δουν την ομάδα τους να κάνει μια προσθήκη αντίστοιχου μεγέθους για να "απαντήσουν" στο αντίπαλο δέος. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, μιλώντας στο 24sedam, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

"Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το step-up κάθε φορά που το κάνει ο αντίπαλός μας. Είμαστε ένα σοβαρό κλαμπ, ο πιο πολυνίκης προπονητής της Ευρώπης φροντίζει την ομάδα. Σπάσαμε ρεκόρ εισιτηρίων

διαρκείας στην EuroLeague. Οπότε πρέπει να απαντήσουμε σε μια τόσο ακριβή προσθήκη που έκανε ο μεγάλος μας αντίπαλος με μία ακόμα ακριβότερη; Δεν είμαστε ούτε επιπόλαιοι, ούτε έχουμε λεφτά για τόσο ακριβές απαντήσεις.

Δεν είναι ρεαλιστικό ένας παίκτης να παίρνει τόσα λεφτά το μήνα. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά, όποιο κι αν είναι το όνομά του. Ούτε ζηλεύουμε, ούτε τους φθονούμε και δεν ειρωνεύομαι. Τους εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία, εκτός από όταν παίζουν απέναντί μας", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Πάρτιζαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ομάδα του δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν αυτός επιστρέψει στην Ευρώπη, ούτε και για κάποια άλλη μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα