Προγνωστικά Αγγλία: Η κορυφαία κόντρα στην πιο φορμαρισμένη

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Championship. Ένα εξ αυτών είναι το Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:45 Live από το SPORT24). Η πρωτοπόρος Φούλαμ έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Premier League κι αν κερδίσει απόψε θα τσεκάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση και τον τίτλο. Από την άλλη, η Νότιγχαμ έχει πρακτικά κλειδώσει τα playoffs, ωστόσο διατηρεί ακόμη κάποιες αμυδρές ελπίδες για την απευθείας άνοδο, αφού βρίσκεται στο -5 από τη

δεύτερη Μπόρνμουθ.

Απόψε, η Μπόρνμουθ αγωνίζεται στην Ουαλία με τη φορμαρισμένη Σουόνσι. Αν μετά τα σημερινά ματς, η Νότιγχαμ έχει κλείσει κι άλλο τη διαφορά τα από "κεράσια", τότε θα μπει γερά στο κόλπο της δεύτερης θέσης, διότι την ερχόμενη Τρίτη (03/05), οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους.

Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο ομάδα του Στιβ Κούπερ είναι η πιο φορμαρισμένη της Championship μέσα στο 2022. Το τρίμηνο Φεβρουάριος – Απρίλιος, η Φόρεστ έχει ρεκόρ 9-3-1 σε 13 ματς. Στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές, έχει κάνει επτά νίκες! Μοναδική ήττα, το 1-0 από την πέμπτη στη βαθμολογία Λούτον εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Φούλαμ λογικά παρουσίασε σημάδια χαλάρωσης από την Άνοιξη και μετά αφού είχε ξεφύγει αισθητά από τις υπόλοιπες. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Δυτικού Λονδίνου παραμένει πραγματικά μία κατηγορία μόνη της, έχοντας πετύχει 99 γκολ. Μόνο ο Μίτροβιτς έχει σημειώσει 41, δηλαδή περισσότερα από την Μπάρνσλι, την Πιτέρμπορο και τη Χαλ!

Την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Μάρκο Σίλβα (πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού) άγγιξε τη νίκη στην έδρα της Μπόρνμουθ, ωστόσο ισοφαρίστηκε σε 1-1 με πέναλτι στο 98'! Από την άλλη, η Νότιγχαμ πέρασε επαγγελματικά, με 1-0 από την έδρα της καταδικασμένης σε υποβιβασμό Πιτέρμπορο.

Προγνωστικά Αγγλία

Από τη μία λοιπόν, έχουμε την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, που είναι η Φούλαμ και από την άλλη την πιο φορμαρισμένη, που είναι η Νότιγχαμ. Σε 43 ματς φέτος, η Φούλαμ έχει μείνει στο μηδέν μόλις τέσσερις φορές. Με τη σειρά της, η Νότιγχαμ σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στις εννιά από τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Την προηγούμενη επταετία, σε πέντε συναντήσεις τους στο Craven Cottage, επιβεβαιώθηκε τέσσερις φορές το combo Goal/Goal & Over 2,5. Στο 2.25 να γίνει ξανά το ίδιο και φέτος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα