Προγνωστικά Γαλλία: Δυάδα με γκολ στο 3.54

Η προτελευταία αγωνιστική της Ligue 1 περιλαμβάνει πολύ σημαντικά ματς για τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ένα εξ αυτών είναι το Ρεν – Μαρσέιγ (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), όπου ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.80 και το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 4.20.

Ρεν - Μαρσέιγ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ρεν είχε βάλει πλώρη μέχρι και για έξοδο στο Champions League, ωστόσο με τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς, υποχώρησε πέμπτη και πλέον κινδυνεύει να μην βγει ούτε στο Conference League. Την Τετάρτη, υπέστη οδυνηρή ήττα με 2-1 εκτός έδρας από την κυπελλούχο Ναντ, σε ματς που προηγήθηκε και όμως δέχθηκε την ανατροπή.

Στον αντίποδα, η Μαρσέιγ παρότι κουβαλούσε κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Conference League, από τη Φέγενορντ, έβγαλε τρομερό χαρακτήρα στο εκτός έδρας ματς με τη Λοριάν και κέρδισε 3-0. Τα κατάφερε μάλιστα, χωρίς τον ηγέτη της, Ντιμιτρί Παγέτ (12 γκολ), ο οποίος είναι νοκ άουτ και για το αποψινό παιχνίδι.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, ωστόσο δεν μπορεί να εφησυχάσει, διότι η φορμαρισμένη Μονακό, που ακολουθεί στο -3, μετράει οκτώ σερί νίκες και συνεχίζει να την απειλεί.

Για τη Μαρσέιγ λοιπόν, είναι κομβικό να πάρει μίνιμουμ τον βαθμό απόψε για να ξέρει ότι την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Στρασβούργο, εντός έδρας, θα κρατάει την τύχη της δεύτερης θέσης αποκλειστικά στα δικά της χέρια. Από την άλλη, η Ρεν καίγεται για τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τουλάχιστον την πέμπτη θέση.

Η ομάδα του Ζενεζιό είναι η κορυφαία επίθεση (78 γκολ) της κατηγορίας μετά την πρωταθλήτρια Παρί και σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια. Ειδικά εντός έδρας, η Ρεν βρίσκει δίχτυα 15 σερί ματς και στα τελευταία οκτώ από δύο και πάνω.

Αντίστοιχα, η Μαρσέιγ σκοράρει 14 διαδοχικά ματς εκτός έδρας στη Ligue 1. Επίσης, είναι εντυπωσιακό ότι σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στις τελευταίες 16 επισκέψεις της στην έδρα της Ρεν (από αυτές οι 11 έληξαν στο Goal/Goal). Για να βρούμε ματς, όπου η Μαρσέιγ δεν σκόραρε απέναντι στη Ρεν εκτός έδρας, πρέπει να πάμε πίσω στο 2004! Όλα τα δεδομένα οδηγούν προς το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 1.65.

Προγνωστικά Γαλλία

Τα δύο γκολ που έβαλε ο σούπερ φορμαρισμένος Ντεμπελέ (σκοράρει πέντε σερί αγωνιστικές) δεν αρκούσαν στη Λιόν για να κερδίσει στη Μετς. Οδυνηρή η ήττα με 3-2 για του Λιονέ, καθώς μένουν οριστικά εκτός Ευρώπης. Πήγε έτσι στράφι το μεγάλο διπλό που είχε προηγηθεί με 3-2 στη Μασσαλία.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος υποδέχεται απόψε τη Ναντ (22:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που λογικά θα προσφέρει γκολ και θέαμα, όπως άλλωστε τα περισσότερα ματς της Λιόν εσχάτως. Η Ολιμπίκ μετράει πέντε διαδοχικά Over 2,5 στη Ligue 1. Ειδικά εντός έδρας, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σημειώθηκαν συνολικά 25 γκολ!

Η Ναντ είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, προέρχεται από τέσσερα σερί Over 2,5 στο πρωτάθλημα και ειδικά μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, που της χάρισε μία θέση στους ομίλους του Europa League, για τη σεζόν 2022/23 παίζει χωρίς καμία πίεση και με μεγάλο ενθουσιασμό. Λογικό ότι το Over 2,5 δίνεται πολύ χαμηλά, κάτω από το 1.40. Στο 1.90 ανεβαίνει το Over 3,5, μαζί με το Goal/Goal φτάνουμε στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεν – Μαρσέιγ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00 Λιόν – Ναντ: Over 3,5 & Goal/Goal (απόδοση 2.15), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα