Προγνωστικά Ισπανία: Μάχη τετράδας στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της La Liga το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Σεβίλλη, εκεί όπου η Μπέτις θα παίξει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στη Σοσιεδάδ για την πρώτη τετράδα (23:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Βάσκοι βρίσκονται στο +6 από τους βερδιμπλάνκος, οι οποίοι αν κερδίσουν απόψε θα επιστρέψουν γερά στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα. Στα τελευταία τέσσερα ματς γνώρισε τρεις ήττες και κέρδισε μόνο την προτελευταία Εσπανιόλ. Ούτε και η Σοσιεδάδ πάντως πείθει με τις εμφανίσεις της. Το Σάββατο επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Σαν Σεμπαστιάν, με ανατροπή, σε ένα ματς ωστόσο λίγων στιγμών (xGoals 0,81-0,36), όπου δεν πήρε καλό βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι.

Στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ πήρε μόλις έναν βαθμό, στη Μαγιόρκα. Αντίθετα, έχασε χωρίς να σκοράρει από Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο.

Στην Μπέτις, παραμένει το πρόβλημα με τον Φεκίρ (2 γκολ), ο οποίος είναι νοκ άουτ και για το αποψινό ματς. Αντίθετα, υπολογίζεται ο πολύτιμος Κανάλες, καθώς εκκρεμεί ακόμη η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει για την τιμωρία.

Προγνωστικά Αγγλία: Μεταμορφωμένη η Αστον Βίλα με τον Έμερι

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα θετικά για την Μπέτις είναι η πρόσφατη παράδοση. Από το 2017/18 σε πέντε εντός έδρας ματς για τη La Liga κόντρα στη Σοσιεδάδ, πέτυχε τρεις νίκες και κράτησε το μηδέν τέσσερις φορές. Πέρυσι, είχε επικρατήσει με 4-0 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ενώ στον φετινό πρώτο γύρο, είχε περάσει με διπλό (2-0) από την έδρα των Βάσκων, χάρη στα γκολ των Χουάν Κρουζ και Μπόρχα Ιγκλέσιας στο φινάλε (86', 93).

Με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί και ότι η Σοσιεδάδ βολεύεται θεωρητικά και με την ισοπαλία, δεν έχει λογική να προσφέρεται αουτσάιντερ ο άσος, αν και τα αρχικά 2.95-3.00 έχουν ψαλιδιστεί στο 2.80-2.85. Σε κάθε περίπτωση, για την Μπέτις απόψε η νίκη είναι μονόδρομος, επομένως αναμένεται να κυνηγήσει περισσότερο το τρίποντο. Στο 1.50 η διπλή ευκαιρία (1Χ), στο 2.20 μαζί με το Over 1,5. Έξι σερί Over 1,5 μετράει η Σοσιεδάδ. 10/11 στα τελευταία ματς των Βάσκων με την Μπέτις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπέτις – Σοσιεδάδ: 1Χ & Οver 1,5 (απόδοση 2.20), 23:00
Keywords
Τυχαία Θέματα