Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκανδιναβική δυάδα με combo στο 5.33

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Στη Σουηδία, η Έλφσμποργκ υποδέχεται απόψε τη Χάκεν και προσφέρεται φαβορί παρότι είναι στη 10η θέση, 11 βαθμούς πίσω από τη αντίπαλό της, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

Η Έλφσμποργκ είναι φανερά σε φάση κάμψης, αφού μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες και έξι σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-4). Την Πέμπτη έχασε με 2-1 εντός έδρας από τη Μόλντε και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο του Europa Conference

League, με συνολικό σκορ 6-2.

Στον αντίποδα, η Χάκεν αναμένεται πιο φρέσκια αφού δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από τη Τζουργκάρντεν, στο ντέρμπι κορυφής με 2-1. Έσπασε έτσι ένα αήττητο σερί 11 αγώνων στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ο Νεϊμάρ, η "μπόμπα" και ο άσος

Η Χάκεν πάντως παραμένει φέτος αήττητη (5-3-0) εκτός έδρας και το εντυπωσιακό είναι ότι μετράει 12 διαδοχικά Goal/Goal εντός-εκτός. Με δεδομένο ότι η Χάκεν και καλύτερη ομάδα είναι φέτος και λιγότερο επιβαρυμένη από την Έλφσμποργκ, το Χ2 στο 1.70 μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να χτίσουμε απόδοση στο 2.15, αν ποντάρουμε παράλληλα και το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαιώνουν σχεδόν κατά κανόνα οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενδιαφέρουσα στοιχηματικά αναμέτρηση είναι και το Σάρπσμποργκ – Λίλεστρομ από το νορβηγικό πρωτάθλημα. Κι εδώ προξενεί εντύπωση ότι το διπλό δίνεται αουτσάιντερ (2.65), παρότι η Λίλεστρομ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση, στο -3 από την κορυφή, ενώ η Σάρπσμποργκ είναι στην 11η θέση και έχει συλλέξει 14 βαθμούς λιγότερους από την αντίπαλό της.

Μάλιστα, η Σάρπσμποργκ είναι εμφανώς σε μέτρια αγωνιστική φάση, αφού μετράει πέντε ήττες στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της. Αντίθετα, η Λίλεστρομ έχει πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς, κερδίζοντας την Πέμπτη με άνεση τη Σεϊναγιόν (Φινλανδία), 5-2 εντός έδρας, για το Conference League.

Στο 1.60+ η διπλή ευκαιρία της Λίλεστρομ, η οποία εκτός έδρας στη νορβηγική λίγκα έχει ρεκόρ 4-3-1. Στο 2.27 ανεβαίνουμε αν πάρουμε κι εδώ το combo με το Goal/Goal, στη λογική ότι η Σάρπσμποργκ έχει θετική παράδοση εντός έδρας με τη Λίλεστρομ και σκοράρει εναντίον της επτά σερί παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έλφσμποργκ – Χάκεν: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.35), 16:00 Σάρπσμποργκ – Λίλεστρομ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.27), 16:30
Keywords
Τυχαία Θέματα