Ρεάλ - Τσέλσι: Με Μπενζεμά - Βινίσιους οι μερένγκες, με Χάβερτς - Βέρνερ οι μπλε

Ρεάλ και Τσέλσι είναι πανέτοιμες να μπουν στην ποδοσφαιρική αρένα του Μπερναμπέου για να διεκδικήσουν την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του Champions League, με τους μερένγκες να έχουν αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης μετά από την επικράτησή τους στο Λονδίνο με 3-1 την περασμένη Τετάρτη, με το χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά.

Ίδια κατά τα 10/11 σε σύγκριση με τους ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στο Λονδίνο εμφανίζεται η Ρεάλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να γεμίζει το κέντρο της ομάδας

του με Κρόος, Μόντριτς, Καζεμίρο αλλά και Βαλβέρδε και να αντικαθιστά μόνο τον τιμωρημένο Μιλιτάο, με τον Νάτσο να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας των Μαδριλένων.

Στον αντίποδα, ο Τόμας Τούχελ είδε τον Τίμο Βέρνερ να είναι καυτός στο ματς πρωταθλήματος με την Σαουθάμπτον (2 γκολ και 3 προσπάθειες που σταμάτησαν σε δοκάρια) και αποφάσισε να τον εμπιστευτεί για το αρχικό σχήμα της Τσέλσι, κάτι που είχε συμβεί τελευταία φορά στο Champions League στην 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων κόντρα στην Ζενίτ.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Άλαμπα, Μεντί, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, Μάουντ, Βέρνερ, Χάβερτς

Keywords
Τυχαία Θέματα