Τελικός Κυπέλλου: Στις 21 Μαΐου στις 20:00 το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, καμία σκέψη για αλλαγή ημερομηνίας

21:38 5/5/2022 - Πηγή: Sport 24

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αδημονούν για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου έχουν πάρει το εισιτήριο, με τους πράσινους να θέλουν το πρώτο τρόπαιο μετά το 2014 και τον Δικέφαλο τον δεύτερο σερί τίτλο, με το μεγάλο ραντεβού τους να λαμβάνει χώρα στις 21 Μαΐου στις 8 το βράδυ.

Αυτή την απόφαση έχουν πάρει οι διοικούντες την ΕΠΟ και δεν έχουν σκέψη για αλλαγή ημερομηνίας, με την

Cosmote που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα να ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα για αλλαγή ημερομηνίας αλλά στην ΕΠΟ να αποφασίζουν να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Οι όποιες σκέψεις αλλαγής είχαν να κάνουν με το ενδεχόμενο την ίδια ημερομηνία να λάβει χώρα ο τελικός της Euroleague με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού (σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναντολού Εφές στον ημιτελικό της Πέμπτης), με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να αποφασίζουν ωστόσο να παραμείνουν στο αρχικό πλάνο.

Σημειώνεται πως πέρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αρνητικοί στο ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας ήταν και οι άνθρωποι των δύο φιναλίστ, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να "κλειδώσει" ο τελικός για το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 8 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικός Κυπέλλου, 21 Μαΐου, 20 00, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ,telikos kypellou, 21 maΐou, 20 00, panathinaikos - paok