6η αγωνιστική στις... 6 του μηνός

Με τρεις αγώνες  ανοίγει το Σάββατο (06/10) η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στις 17.15 η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα και η Βέροια τον Ατρόμητο και στις 19.30 ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ

με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο ψάχνει την πρώτη της νίκη που πλέον είναι μονόδρομος σε έναν αγώνα με την Κέρκυρα που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Βενέτης, Γκούμας, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Σίμωσης.

Η Βέροια υποδέχεται για την 6η αγωνιστική τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη.

Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν τις πετυχημένες εμφανίσεις τους και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, οι δε Περιστεριώτες για να ξαναμπούν στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Καλί, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Έβερτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγέρμο, Ιωάννου και Κόστλι.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη.Μετά την ήττα στην Κέρκυρα, ο ΟΦΗ θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

H 20μελής αποστολή του ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουρδάκης, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης.

Η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λαζάρ, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα