Ολυμπιακός-Λεβάντε

Να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 της πρώτης αναμέτρησης θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός στην αποψινή ρεβάνς με τη Λεβάντε, για τη φάση των «32» του Europa League, στις 22.05 στο κατάμεστο Καραϊσκάκη.
Ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα. Μέγιερι ή Κάρολ στο τέρμα, Μανιάτης ή Ντιακιτέ ως δεξί μπακ, Μανωλάς, Σιόβας, Κοντρέρας παλεύουν για τις δύο θέσεις στα στόπερ, ο Ιμπαγάσα για τα χαφ

και διδυμο Τζιμπούρ, Μήτρογλου, τα ερωτηματικά της αποψινής 11αδας των ερυθρόλευκων τα οποία ο ισπανός τεχνικός θα λύσει σε λίγες ώρες.

Οι πιο πιθανές απαντήσεις μπορεί να είναι, ο Μέγιερι να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, έστω και με νάρθηκα, ο Μανιάτης να παραμείνει σε θέση δεξιού μπακ, με τον Χολέμπας στο απέναντι άκρο, ενώ Σιόβας και Κοντρέρας φαίνεται πως έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μανωλά για το δίδυμο των στόπερ.

Ο Φέισα αναμένεται να είναι αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του Γκρέκο και Μασάντο, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Τζεμπούρ σε πιο περιφερειακό ρόλο και τον Βλαχοδήμο σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού (χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή του Πίνο).

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος από την πρώτη αναμέτρηση Αμπντούν, ο ανέτοιμος Φουστέρ, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο νεοαποκτηθείς Μπόατενγκ, αλλά και οι Πάντελιτς και Μοντέστο για λόγους τακτικής. Το πρώτο ζητούμενο για τον Μίτσελ είναι το απαραβίαστο της εστίας της ομάδας του και μετά το γρήγορο γκολ.
Στο παιχνίδι της

Στο αντίπαλο στρατόπεδο της Λεβάντε, το αποψινό παιχνίδι της ταιριάζει απόλυτα, καθώς αρέσκεται να παίζει κλειστά και να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ θα παρατάξει την ομάδα του με το σύνηθες 4-2-3-1 και τους Νάβας (τέρμα), Χουανφράν (αριστερό μπακ), Λόπεθ (δεξί μπακ), Ναβάρο, Μπαγεστέρος (στόπερ), Μπαρκέρο, Ιμπόρα (κεντρικά χαφ), Μίτσελ (επιτελικός μέσος), Ρίος (δεξί εξτρέμ), Ρουμπέν (αριστερό εξτρέμ) και Μάρτινς (σέντερ φορ). Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ντιόπ, ο Βύντρα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Λελ.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ.

* Δυναμικό παρόν αναμένεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού αφού μέχρι χθες βράδυ είχαν μείνει μόλις 1.100εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν σήμερα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΑΝΤ-1

Keywords
Τυχαία Θέματα