Πρωτομαγιά ταλαιπωρίας για τους οδηγούς

Πρωτομαγιά ταλαιπωρίας για τους οδηγούς. Ακινητοποιημένα επί χιλιόμετρα τα οχήματα στα εθνικά δίκτυα αλλά και σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης. Ουρές τουλάχιστον 15 χιλιομέτρων στην έξοδο του Κηφισού από το ύψος του Ρέντη μέχρι την Κηφισιά που επηρεάζει και την Αττική Οδό από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι έξοδο προς Εθνική. Στην Αθηνών-Κορίνθου το μποτιλιάρισμα αρχίζει από το Περιστέρι

και φτάνει τη λίμνη Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο. Προβλήματα και στο τέρμα της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο έως Ελευσίνα. Ανάσχεση στα διόδια Ελευσίνας που ξεπερνά τα 15 λεπτά. Μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Σχιστού.

Στο κέντρο κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια. Μποτιλιάρισμα και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα αλλά και στην παραλιακή.

Σύμμαχο τον καλό καιρό θα έχουν όσοι προγραμματίζουν να εκδράμουν εκτός Αθηνών το τριήμερο καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο ενώ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα