Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού

Δεκτό αναμένεται να κάνει η ΕΠΟ το αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή ημερομηνίας στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, λόγω του Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

Μετά την πρόκριση του μπασκετικού Ολυμπιακού στο Final Four

της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ και ζητάει να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, καθώς συμπίπτει με την ημέρα διεξαγωγής του τελικού και του μικρού τελικού στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με τη SportDay, η Ομοσπονδία αναμένεται να απαντήσει θετικά και πλέον υπάρχουν δύο σενάρια για την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο ο αγώνας να πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν, το Σάββατο 16 Μαΐου, αλλά την ίδια μέρα υπάρχει ένα σχολικό πρωτάθλημα και ο αγώνας θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο στην περίπτωση που εκείνοι οι αγώνες γίνουν το πρωί, για να πραγματοποιηθεί το βράδυ ο τελικός.

Το δεύτερο να γίνει ο τελικός έξι μέρες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαΐου, το οποίο φαντάζει το πιθανότερο. Πλέον απομένει η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα