Ανακοινώνει τρεις ο ΠΑΟΚ

Τρεις μεταγραφές ολοκληρώνει και ανακοινώνει εντός της ημέρας ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει σήμερα τις υποθέσεις του μέσου Έρικ Σάμπο, του Κροάτη αριστερού μπακ χαφ

Μαρίν Λέοβατς και του Στέλιου Μαλεζά. Ο 23χρονος Σάμπο χθες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Σπάρτακ Τρνάβα κόντρα στην Σένιτσα, ενώ μάλιστα σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Δικέφαλο. Μαζί με τον Σάμπο σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και ο Μαλεζάς, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά τη θητεία του σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να καρπώνονται ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ. Όσον αφορά τον Λέοβατς κι αυτός το Σάββατο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ριέκα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όπως επιβεβαιώνει και επίσημα ο ΠΑΟΚ ο Κροάτης θα έρθει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να κάνει τις τελικές συζητήσεις και να υπογράψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους τρεις ποδοσφαιριστές δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπρόντμπι θα έχει μόνο ο Μαλεζάς, ενώ οι άλλοι δύο, λόγω συμμετοχής σε προκριματική φάση του Europa League θα μπορέσουν να παίξουν από την φάση των ομίλων κι έπειτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα