Αγγαρεία ο Ολυμπιακός (0-0)

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό χωρίς... το παραπάνω. Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στο 0-0 με την Αντάλιασπορ και επιστρέφουν ξημερώματα στην Αθήνα, καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα με τα προηγούμενα φιλικά. Καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς το "κάτι" στην τελική προσπάθεια. Δεν

το... έχει το γκολ. Και όσο ο καιρός περνά τόσο και μεγαλώνει η ανάγκη της απόκτησης ενός "κάνω τη διαφορά" σέντερ φορ.


Από την άλλη παρουσιάστηκαν και πάλι αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών και της έλλειψης παικτών, καθώς αναμένεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και εκεί. Αλλά τα λάθη... λάθη. Στο 83΄ για παράδειγμα ο Καπίνο αναγκάστηκε σε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Ντιαρά. Διότι οι Τούρκοι έφτασαν "απέναντι" του με χαρακτηριστική άνεση.

Η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού; Στο 88΄ Τσόρι φεύγει στην αντεπίθεση και θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ (αφού είναι πλάγια και αριστερά) προσπαθεί να πασάρει στον Μπενίτες που ακολουθεί τη φάση και κινείται στον άξονα. Όμως η πάσα του Αργεντινού είναι πιο δυνατή απ' όσο πρέπει και η πιθανότητα για το γκολ της νίκης χάνεται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Ελαμπντελαουΐ, Μαζουακού (46′ Νικολάου), Κασάμι (46′ Φορτούνης), Ζντιέλαρ (46′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46′ Ντομίνγκεζ), Ντουρμάζ (46′ Πάρντο), Ντοσεβί (72′ Μπενίτες), Ολαϊτάν (46′ Χάρα).

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: Οζένκ (67 Ντεμίρ), Σίμσεκ (57 Καντεμίρ), Αράτ (60 Αταλάι), Τσελούστκα (27 Γκόρ), Αϊτακ, Τσίκο (56 Τσελίκ), Μπεκμεζκί (59 Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα (65 Αρας), Μπασάν, Κίλιτς (56 Λαζάρεβιτς), Μπιλά (60 Ντιαρά)

Keywords
Τυχαία Θέματα