Από σήμερα οι υποψηφιότητες

Έως την επόμενη Παρασκευή η προθεσμία για κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της ΝΔ. Εν αναμονή της τελικής απόφασης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το αν θα είναι υποψήφιος, βρίσκονται κορυφαία στελέχη του κόμματος όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, που δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους σχετικά με το αν θα διεκδικήσουν την ηγεσία. «Δεν είμαι λαγός. Θα είμαι υποψήφιος ως το τέλος. Αν πίστευα ότι υπάρχεικάποιος καλύτερος, δεν θα κατέβαινα» δήλωσε στον ΑΝΤ1

ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ γνωστοποίησε ότι στη λίστα αυτών που θα υπογράψουν για την υποψηφιότητά του θα είναι και ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Καταρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τους κκ Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, εκπρόσωποι των οποίων προσήλθαν στα γραφεία του κόμματος και παρέλαβαν τη λίστα των μελών της Πολιτικής Επιτροπής από την οποία κάθε υποψήφιος θα πρέπει να αναζητήσει 50 υπογραφές για την υποβολή υποψηφιότητας.

Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε με τη στάση μας το κύρος και την απήχηση της ΝΔ στην κοινωνία, αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναμένει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης για να καθορίσει την στάση του σε σχέση με την διεκδίκηση της ηγεσία της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ εάν ο κ. Μεϊμαράκης διεκδικήσει την ηγεσία τότε ο κ. Κεφαλογιάννης θα μείνει εκτός της κούρσας της διαδοχής. Εάν ο κ. Μεϊμαράκης αποσυρθεί, τότε ο κ. Κεφαλογιάννης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα