Με κακοκαιρία η έξοδος

Κακοκαιρία επικρατεί στη χώρα, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, ωστόσο οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ηλιοφάνεια την Κυριακή. Χιόνισε σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττός. Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, τα περισσότερα πλοία, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Πάσχα.

Το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος,

από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, που διεξαγόταν από το πρωί μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Εν τω μεταξύ, προβλήματα έχουν προκληθεί στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων. Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν ισχυροί άνεμοι που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, εκτελούνται κανονικά, ενώ από τον Πειραιά έγιναν κανονικά μόνο τα δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ και του επιβατηγού οχηματαγωγού ταχύπλοου speedrunner για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία , για να ενημερωθούν για το εάν εκτελούνται τα δρομολόγια. Τα δρομολόγια της εταιρείας Blue Star Ferries διακόπτονται μέχρι αύριο το απόγευμα.

Έκτακτα μέτρα και από την Τροχαία. Σε ισχύ θα είναι σήμερα η απαγόρευση κίνησης φορτηγών στο ρεύμα εξόδου από τις 15.00 έως 22.00 και αύριο από τις 06.00 έως 16.00.


Εν τω μεταξύ, την κατάργηση των διοδίων ζητά με ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα