Διαδηλώσεις στο κέντρο

Σε κλοιό διαδηλωτών θα βρεθεί και σήμερα το κέντρο της Αθήνας. Έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης στο Σύνταγμα βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο όταν παρενέβη ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσιώτης, προκειμένου να βοηθήσει βαν

με μικροφωνική εγκατάσταση να προχωρήσει προς την είσοδο του υπουργείου. Ο βουλευτής απευθυνόμενος στα ΜΑΤ, τους είπε: «Σας δίνει γραμμή η Χρυσή Αυγή».

Κλειστή είναι η άνοδος της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη, λόγω της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, οι οποίοι αναμένεται να κατευθυνθούν με τη σειρά τους προς το υπ. Ανάπτυξης.

Νωρίτερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Εργασίας στη Σταδίου πραγματαοποίησαν μέλη των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

Εξάλλου, νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν το μεσημέρι φοιτητές κατά του σχεδίου «Αθηνά» για τις συγχωνεύσεις πανεπιστημιακών τμημάτων.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων Σκαραμαγκά συναντάται με τον γγ του υπουργείου Άμυνας, σε μια προσπάθεια αναζήτησης πολιτικής για την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων.

Διαμαρτυρία στο ΥΠΠΟ
Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11πμ, συγκέντρωση στην είσοδο του υπουργείου και παραστάσεις διαμαρτυρίας, στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού. Με σύνθημα «Όχι στη διάλυση του πολιτισμού», οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το σχέδιο αναδιοργάνωσης του ΥΠ.ΠΟ που παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλης

Keywords
Τυχαία Θέματα