Διερεύνηση της υπόθεσης Φλαμπουράρη

Η υπόθεση Φλαμπουράρη δεν είναι μόνο περίεργη, αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων από τον πρώην υπουργό. Χαρακτηρίζει περίεργη τη διαδικασία με την οποία βεβαιώνει ότι το γνήσιο της υπογραφής δεν έγινε από το ΚΕΠ, ούτε από αστυνομικό τμήμα αλλά από το αρχηγείο της αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης με αποτέλεσμα -όπως προσθέτει- να μη δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της

αρχής της δημοσιότητας.

Τονίζει ότι η εισαγγελική αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, όπως επίσης αν αυτός που πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας είναι παρένθετο πρόσωπο.

Για αήθη και πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού από το οποίο προκύπτει ότι έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του από τις 26 Ιανουαρίου στον Ιωάννη Κοτταρίδη του Γεωργίου, αντί 1 εκατ 59 χιλιάδων ευρώ και πρώτη δόση πληρωμής στις 30 Νοεμβρίου 2015, 10 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.

«Η αήθης χθεσινή επίθεση εναντίον μου είναι πολιτικά καθοδηγούμενη και στοχεύει στην προσωπική και πολιτική μου εξόντωση καθώς και στην αποδόμηση του αναμφισβήτητου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεπλυθούν οι τέσσερις δεκαετίες διαφθοράς και διαπλοκής του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος”, δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης διαμηνύοντας ότι εάν μετά από τις διευκρινίσεις που δίνει δεν σταματήσει άμεσα «η συκοφαντική επίθεση, «την απάντηση θα δώσει η ελληνική δικαιοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα