«Δυστυχώς οδηγηθήκαμε σε αιφνιδιασμό»

Για αιφνιδιασμό μίλησε η πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής η οποία μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της Βουλής για πρώτη φορά, καθώς -όπως είπε- ο Πρωθυπουργός την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα χρειαζόταν να ανοίξει η Βουλή
πριν τις 16 Αυγούστου. «Δυστυχώς οδηγηθήκαμε σε αιφνιδιασμό» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης πως θα υπάρξει κατάθεση νομοσχεδίου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με τη διανομή του να ολοκληρώνεται το πρωί, ενώ η διανομή συμπληρωματικών εγγράφων συνεχίστηκε και μετά το μεσημέρι, προσθέτοντας ότι μεσολάβησε ανυπόγραφο αίτημα για συνεδρίαση νωρίτερα εντός της ημέρας, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων βουλευτών.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η διάσκεψη ή όχι, κατηγορώντας την κα Κωνσταντοπούλου ότι αποφάσισε μόνη της για τη μετάδοση.
Keywords
Τυχαία Θέματα