Συνεδριάζει η ΕΚΤ

Διαψεύδονται οι πληροφορίες περί συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα του EuroWorking Group, ωστόσο την ίδια ημέρα αναμένεται να συνεδριάσει και το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχέδια για επείγουσα σύγκληση του Eurogroup για την Ελλάδα αύριο, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος,

δήλωσε σήμερα ευρωπαίος αξιωματούχος. Σε ερώτηση για το αν σχεδιάζεται για αύριο συνεδρίαση του Eurogroup, ο αξιωματούχος, που δεν κατονομάσθηκε, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς: "Σε καμία περίπτωση (Οι υπουργοί) δεν θα ξέρουν τι να συζητήσουν". Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει σχολιάσει το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος. Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας συνεδριάζει και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ, προκειμένου να αποτιμήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να λάβει αποφάσεις για τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών.

Συνεδρίαση του Euroworking Group συγκαλείται αύριο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ευρωπαϊκή πηγή στις Βρυξέλλες. Η πραγματοποίηση της συνεδρίασης του Euroworking Group, το οποίο προετοιμάζει τις συνεδριάσεις του Eurogroup, επιβεβαιώθηκε μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων που δίνουν στο "όχι" τη νίκη στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα