«Εγγυόμαστε μισθούς-συντάξεις»

Οαναπληρωτής υπουργός ΟικονομικώνΔημήτρης Μάρδας μιλώντας στον ΣΚΑΙεπανέλαβε ότι η κυβέρνηση εγγυάταιμισθούς και συντάξεις και τόνισε ότιστόχος είναι η αύξηση των εσόδων χωρίςνα επιβαρυνθούν τα νοικοκυριά. Διαβεβαίωσανεξάλλου ότι δεν υπάρχει απολύτως κανέναπρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεωνκαι περαιτέρω υφεσιακών μέτρων".

Πληροφορίεςκαι δημοσιεύματα μιλούν για τρύπα σταέσοδα ύψους δύο δισεκατομμυρίων ευρώ,με κυβερνητικούς κύκλους να απαντούνμετά τη χθεσινή σύσκεψη του οικονομικούεπιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου, πως "ηκυβέρνηση έχει και σχέδιο και λαμβάνειπρωτοβουλίες που θα τονώσουν

τη ρευστότητατου Δημοσίου"

Κατάτη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργόΑλέξη Τσίπρα, τέθηκαν επί τάπητος οιληξιπρόθεσμες οφειλές, η πορεία τωνεσόδων και οι διαβουλεύσεις με τατεχνικά κλιμάκια των θεσμών. Σύμφωναμε πληροφορίες ο πρωθυπουργός ζήτησεεπιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και τωνδιαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Σύμφωναμε δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδαςFrankfurter Allgemeine Zeitung ο πρωθυπουργός εξέφρασεφόβους ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσειπρόβλημα ρευστότητας στο τέλος τουμηνός, κατά τη συνάντησή του με τονπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου ΜάρτινΣουλτς, την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα