«Ενός Λεπτού Φωνή» για την Κύπρο

«Ενός Λεπτού Φωνή»,ονομάζεται η σημαντική πρωτοβουλία τουΙδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, όπου 60Έλληνες από τον χώρο του πολιτισμού,της παιδείας και γενικότερα του πνεύματος,στέλνουν μήνυμα στήριξης στους Κύπριουςπολίτες, μετά τις πρόσφατες εξελίξειςστο νησί.

Λόγω της ιδιαίτερηςσχέσης του Μιχάλη Κακογιάννη με τηνΚύπρο,

το Ίδρυμα κάλεσε τους φίλους καισυνεργάτες του να πάρουν μέρος σειδιαίτερη δράση, σύμφωνα με την οποίαθα μαγνητοσκοπήσουν το μήνυμά τους,ώστε να φτάσει και μέσω του διαδικτύουη φωνή συμπαράστασης στους Κυπρίουςστα πέρατα του κόσμου.

Έτσι το ΙΜΚ έχειπρογραμματίσει για σήμερα Πέμπτη καιγια αύριο Παρασκευή τη μαγνητοσκόπησηαυτών των μονόλεπτων μηνυμάτων που τιςεπόμενες ημέρες θα ανέβουν στο διαδίκτυο.

Μεταξύ των ανθρώπωνπου μιλούν για την Κύπρο είναι ο πρύτανηςτου Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνης,ο πρύτανης της ΑΣΚΤ Γιώργος Χαρβαλιάς,ο Κώστας Καζάκος, η Εύα Κοταμανίδου, οΘάνος Μικρούτσικος, ο Λάκης Λαζόπουλοςο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Σοφία Φιλιππίδου,η Ελένη Ζιώγα, ο Διονύσης Τσακνής, οΡένος Χαραλαμπίδης, ο Κώστας Βαρώτσοςη Άννα Φιλίνη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, οΣταμάτης Κραουνάκης, ο ΘανάσηςΠολυκανδριώτης, ο Νότης Μαυρουδής, οΓιάννης Κότσιρας, ο Ανδρέας Στάικος, ηΡοδάνθη Σεντούκα, ο Γιώργος Κακουλίδης,ο Κώστας Λαμπρόπουλος, ο Σταύρος Τσακίρης,και ο Μανώλης Μητσιάς.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Keywords
Τυχαία Θέματα