Επιτέλους νίκη!

Ύστερα από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Παναιτωλικός έφτασε σε τρίποντο. Επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superleague. Σκόρερ οι Μαρτίνες και Τσαμπούρης (αυτ.).Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Παναιτωλικός ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Από τότε μέχρι σήμερα, δηλαδή ύστερα από περισσότερο από δύο μήνες, μετρούσαν μόνο ισοπαλίες και ήττες. Απέναντι στην Καλλονή οι Αγρινιώτες τα κατάφεραν, παίρνοντας το τρίποντο με 2-0.

Όχι ασφαλώς ότι υπάρχουν και
πολλές ελπίδες για πεντάδα, απλά έπειτα από έξι ματς δίχως νίκη, η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν το ζητούμενο. Από την άλλη η ΑΕΛΚ έμεινε στους 40 βαθμούς, σε μια δίκαιη ήττα, καθώς το ποδόσφαιρο που έπαιξε δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητές: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

4ος: Σπάθας (Πειραιά)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν, Φωτάκης (62' Λαζάρ), Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (72' Μορένο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (74' Ξύδας)

Γκολ: Μαρτίνες (16'), Τσαμπούρης (αυτ. 90'+2')

Κίτρινες: Άλβες (30'), Βιγιαφάνιες (71'), Γοδόι (89') - Καλτσάς (29')
Keywords
Τυχαία Θέματα