Επίθεση Κούγια σε Καφέζα

Νέα επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα η Παναχαϊκή κατά του προέδρου του ΠΑΟ Ρουφ, Καφέζα στον απόηχο του αγώνα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, οι Αχαιοί αναφέρουν πως στον ΠΑΟ Ρουφ προτίμησαν να αγωνιστούν πλήρεις εναντίον τους, ενώ άφησαν εκτός του αγώνα με τη Ρόδο τους καλύτερους
παίκτες τους.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διάβασε τις δηλώσεις του δήθεν προέδρου του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τα ειρωνικά δημοσιεύματα του Μιχάλη Ανδρεαδάκη της εφημερίδας SportDay για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου που κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας και κάνει την εξής ανακοίνωση:

1) Τον κ. Καφέζα το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ανακάλυψε όταν στο ΡΟΥΦ τον έβαλαν δήθεν πρόεδρο (είναι γνωστό ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι ο Θεόδωρος Κουνάβης) επειδή ήταν αντιδήμαρχος Αθηναίων για να τους φτιάξει το γήπεδο ο Δήμος Αθηναίων, στο οποίο αγωνίζονται. Είναι γνωστό ότι ουδεμία σχέση είχε ούτε έχει με το ποδόσφαιρο γι' αυτό και η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολείται.

Όταν στον πρώτο γύρο η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα έκαναν εγκληματικές πράξεις εις βάρος των παικτών, των προπονητών και των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί τους αλλά μόνο με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη και τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟ ΡΟΥΦ Λεβεντογιάννη που είχε χτυπήσει με βάναυσο τρόπο τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Βαγγέλη Καράτση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας λόγω των φιλικών σχέσεων εδώ και πολλά χρόνια με τον κ. Θόδωρο Κουνάβη είχαν βοηθήσει τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ να μην τιμωρηθεί είτε με αποκλεισμό της έδρας είτε με πρόστιμο, ειδικά για την δολοφονική ενέργεια να πυροβολήσει και να τραυματίσει με πιστόλι φωτοβολίδας από απόσταση 3 μέτρων τον ποδοσφαιριστή μας Ξενοφών Πάνο, ούτε για τα όσα διέπραξαν αμειβόμενοι με τον μήνα μπράβοι εις βάρος των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Ηλία Φυντάνη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έκανε ούτε καν διαμαρτυρία, ούτε ανακοίνωση για το πρόσφατο επεισόδιο στο παιχνίδι ΠΑΟ ΡΟΥΦ - Αίας Σαλαμίνας όταν οι αμειβόμενοι μπράβοι του συλλόγου κατέστρεψαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Ηλία Φυντάνη και για την επισκευή του ο πραγματικός πρόεδρος Θεόδωρος Κουνάβης έδωσε 3.000 ευρώ.

Καλά θα κάνει ο κ. Καφέζας να μιλήσει με τον κ. Κουνάβη και να πληροφορηθεί από αυτόν πόσους ποδοσφαιριστές είχε αγοράσει ο κ. Κούγιας και τους είχε δώσει δανεικούς στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ για να τον βοηθήσει να ανέβει από τη Δ' Εθνική στη Γ' Εθνική κατηγορία και αν πότε ζήτησε χρήματα για αυτό παρά το ότι οι ποδοσφαιριστές Γουβανέλης είχε στοιχήσει στον κ. Κούγια 70.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Χελής 30.000 ευρώ, ο ποδοσφαιριστής Μιχαλόπουλος 50.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής Καπουράνης 20.000 ευρώ.

Ο κ. Καφέζας δεν θα πληρώσει τ
Keywords
Τυχαία Θέματα