Επίθεση Βενιζέλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο άρθρο του, με τίτλο «Το ταγκό θέλει δύο: Κατανόηση της αλήθειας και εθνική συναίνεση - Τα διδάγματα της Αργεντινής και η διαφορά της ελληνικής περίπτωσης», ο κ. Βενιζέλος

αναφέρει με νόημα πως η περιπέτεια της Αργεντινής θυμίζει τα όρια των μονομερών κινήσεων σε σχέση με τη διαχείριση του δημόσιου χρέους οποιασδήποτε χώρας. "Όλοι οι λαοί έχουν αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας, το ζήτημα είναι αυτό να μετουσιώνεται σε χειρισμούς ασφαλείς που οδηγούν στην οριστική έξοδο από την κρίση και όχι στην ανακύκλωσή της. Οι μονομερείς κινήσεις, καλώς ή κακώς, τιμωρούνται. Σχέδιο Β δεν υπάρχει. Μας το θυμίζει και η κυπριακή εμπειρία" υπογραμμίζει.

Μετά την ήττα της στις ευρωεκλογές και την περαιτέρω κοινωνική απομόνωσή της, η συγκυβέρνηση προσπαθεί εναγωνίως να γαντζωθεί στην εξουσία επενδύοντας αποκλειστικά σε επικοινωνιακά παιχνίδια αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενη στην περίπτωση της Αργεντινής, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συντάσσεται ευθέως και ανερυθρίαστα με τους κερδοσκόπους των αγορών.

Τα μόνα νούμερα που δεν βγαίνουν είναι αυτά που παρουσιάζουν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ωραιοποιήσουν την κατάσταση στην Αργεντινή και να δικαιολογήσουν τις απόψεις του κ. Τσίπρα περί λατινοαμερικάνικων «εναλλακτικών δρόμων», για «έξοδο από την κρίση σύμφωνα με το «παράδειγμα της Αργεντινής», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα