Έξι και... τέλος

Έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και εν αναμονή του αυριανού ντέρμπι Ολυμπιακού -ΑΕΚ όπου με νίκη οι "ερυθρόλευκοι" θα κατακτήσουν και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημά τους, με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 25ης αγωνιστικής. Στις 17.15 παίζουν Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός και Παναθηναϊκός - Κέρκυρα και στις 19.30 ο Πλατανιάς

υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός (17.15)

Ο Αστέρας Τρίπολης με 47 βαθμούς "παλεύει" για τη δεύτερη θέση και υποδέχεται τον Πανθρακικό με μοναδικό σκοπό τη νίκη ελπίζοντας και σ ένα στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ που κι αυτός με 46 βαθμούς θέλει το ίδιο για τους Αρκάδες.

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα (17.15)

Ο... ανεβασμένος Παναθηναϊκός έχει ανέβει στην πέμπτη θέση και συνεχίζει την προσπάθεια να μπει στα πλέι οφ. Αυτή τη φορά εμπόδιο του στο ΟΑΚΑ, η ουραγός Κέρκυρα η οποία με την σειρά της θέλει βαθμούς για το... θαύμα της παραμονής.

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (19.30)

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παραμονή του ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στον αντίποδα ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει τους τρεις βαθμούς στα Χανιά, ώστε να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα