Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Γιουβέντους. Με 23 παίκτες στο Τορίνο οι "ερυθρόλευκοι".

Με 23 παίκτες στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία για το ματς με τη Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι
παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (2/11) στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσουν για την Ιταλία τη Δευτέρα (3/11).

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Μπενίτες συνέχισε και σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Παραγουανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει για την Ιταλία.Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα