Η ηρωίδα του Μπρούκλιν

Στο Μπρούκλιν όλοι πλέον μιλούν για την 44χρονη νηπιαγωγό Κριστίνα Τόρι, η οποία με γρήγορα αντανακλαστικά έπιασε τον 16 μηνών Ντίλον, που κρεμόταν επικίνδυνα από την τέντα ενός καταστήματος.

Η κόρη του θρυλικού πρώην μάνατζερ και παίκτη της ομάδας μπέιζμπολ των Γιάνκις Τζο Τόρι, η οποία περνούσε από σημείο κατάφερε να πιάσει το νήπιο στην αγκαλιά της, την ώρα που αυτό έπεφτε στο κενό.

«Το παιδί ούρλιαζε, έκλαιγε και όλοι οι περαστικοί πανικοβλήθηκαν, δεν ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς του. Ο κόσμος έλεγε πως μπορεί να ήταν το παιδί ενοίκων της πολυκατοικίας, πάνω

από το κατάστημα. Η Τόρι άφησε το μωρό να πέσει στην αγκαλιά της. Την πλησίασα και της είπα: Είσαι ηρωίδα. Έσωσες το μωρό», δήλωσε ένας γείτονας.

Η οικογένεια του Ντίλον δήλωσε ευγνώμων μετά το περιστατικό, ενώ η αστυνομία είπε πως το νήπιο σύρθηκε έξω από το δεύτερο όροφο από το παράθυρο του διαμερίσματος της οικογένειάς του κι έπεσε πάνω στην τέντα του καταστήματος.

Πάντως και οι δύο γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έθεσαν σε κίνδυνο της ζωή του παιδιού, ενώ την επιμέλεια των άλλων τριών παιδιών τους, ηλικίας 2, 3 και 5 ετών ανέλαβε η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού.

Το αγοράκι διακομίστηκε προληπτικά σε Ιατρικό Κέντρο, όπου όπως αναφέρθηκε η κατάσταση της υγείας του, είναι σταθερή.

Πολύ περήφανος για την πράξη της κόρης του, δήλωσε στο Newsday, ο Τζο Τόρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα