Η νίκη δίνει πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός εάν θέλει να προκριθεί στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, πρέπει απόψε το βράδυ να κάνει το μεγάλο βήμα νικώντας τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, στις 21:45, Novasports 2.
Οι «πράσινοι» έχουν προβάδισμα ενός βαθμού απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης και με νίκη στο Τελ Αβίβ θα αποκτήσουν
ουσιαστικά διαφορά τριών βαθμών, αφού θα υπερτερούν και σε πιθανή ισοβαθμία. Αν δεν καταφέρουν να νικήσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να διαφυλάξουν τη διαφορά των επτά πόντων της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Η απουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα θα στερήσει μια πολύ καλή λύση στην περιφέρεια ενώ τα καλό νέα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είναι πως υπολογίζεται πλέον ο Γκάνι Λαουάλ και προσφέρει μια έξτρα λύση στη ρακέτα. Η Μακάμπι έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και είναι αποφασισμένη να μην στραβοπατήσει ξανά μετά την απρόσμενη ήττα από την Άλμπα στην έδρα της. Προβλήματα έχουν και οι γηπεδούχοι, καθώς εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Σίλβεν Λάντσμπεργκ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία) και Ματέι Μπολτάουζερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα