Η πρώτη προπόνηση της νέας εποχής

Η πρώτη προπόνηση της νέας εποχής για την ΑΕΚ διεξάγεται αυτήν την ώρα, ενώ το απόγευμα στις 18:30, οι φίλοι της και οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης θα παρακολουθήσουν την δεύτερη στα Σπάτα.

Οι Μούργκα, Μπρέσεβιτς, Παυλής, Γεωργέας και Κέζος έφτασαν από πολύ νωρίς στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Πρώτος απ΄όλους αφίχθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε λίγο μετά τις 07:00.

Μόνο τρέξιμο

περιελάμβανε η πρώτη προπόνηση της Ένωσης, πριν από την έναρξη της οποίας Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας μίλησαν στους παίκτες, ευχόμενοι καλή αρχή.

"Καλή χρονιά σε όλους. Είναι μια μεταβατική περίοδος και στόχος μας είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται λέμε πολλά για αυτό. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στην Γ' Εθνική, αλλά όλοι γνωρίζετε σε μια ποια ομάδα είστε", τους είπε ο "κολοσσός".

Στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ προμηθεύτηκαν το νέο ποδοσφαιρικό τους υλικό και έκαναν προπόνηση, η οποία ήταν χαλαρή και περιελάμβανε μόνο τρέξιμο για ξεμούδιασμα. Στις 10:00 αποχώρησαν για να ξεκουραστούν, ενώ θα επανέλθουν στις 17:00 για τον αγιασμό και την απογευματινή προπόνηση. Μιάμισι ώρα αργότερα οι πόρτες θα ανοίξουν για τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα