Η βραδιά του κορυφαίου

Ο Άρης τιμά απόψε το Νίκο Γκάλη για όσα προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό.

Σε μία βραδιά που από το Αλεξάνδρειο θα παρελάσουν οι μεγαλύτερες μορφές του ευρωπαϊκού και όχι μόνο, μπάσκετ, η ΚΑΕ Άρης θα τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή για την προσφορά του στο άθλημα.

Στο γήπεδο όπου ο Νίκος Γκάλης, έγραψε

χρυσές σελίδες, θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι 20λεπτης διάρκειας ανάμεσα στην τωρινή ομάδα του Άρη και αυτή της Λιμόζ με τον Γκάλη να δέχεται πιέσεις να φορέσει έστω για λίγα λεπτά την κίτρινη φανέλα. Παράλληλα θα προβληθεί βίντεο σε μία διαμορφωμένη γιγαντοοθόνη με τις καλύτερες στιγμές του κορυφαίου Έλληνα αθλητή.

Από αυτό το σημαντικό ραντεβού δεν θα απουσιάζει κανείς. Θα είναι εκεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ντίνο Ράτζα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Βράνκοβιτς, ο Τζάμσι, ο Όντι Νόρις, ο Βιγιακάμπα και άλλοι πολλοί αστέρες που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους το Νίκο Γκάλη.

Από τους 49 καλεσμένους μόλις τρεις είναι αυτή που θα απουσιάσουν. Ο Φάνης Χριστοδούλου που θα είναι και ο μοναδικός απόντας από την ομάδα του 1987, ο Ντίνο Μενεγκίν λόγω προβλήματος υγείας και ο Στεφάν Οστρόφσκι που έχει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα