Διάκριση για το METAXA

Με το βραβείο επώνυμου εξαγώγιμου προϊόντος τιμήθηκε ο Οίκος Μεταξά στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2013, πουπαρουσιάστηκαν στην Αθήνα.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Οίκο ΜΕΤΑΧΑ, σε μια εκδήλωση υπό την αιγίδατων υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης& Ανταγωνιστικότητας και Τουρισμού,σε αναγνώριση της εξαγωγικής τουδραστηριότητας και της ανάπτυξής της,ειδικά την τελευταία διετία.

Η ευρείααναγνωρισιμότητα του ΜΕΤΑΧΑ σε δεκάδεςχώρες του εξωτερικού ήταν από τα βασικάκριτήρια

για την αναγνώριση αυτή, ενώσημαντικό ρόλο για τη διάκριση έπαιξανκαι οι καινοτομίες (νέα προϊόντα,συσκευασίες, αγορές και ιδέες προώθησης)που ο Οίκος Μεταξά λανσάρει διεθνώς απότο 2011.

Εκπροσωπώντας τονπρωθυπουργό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ.Νότης Μηταράκης προήδρευσε της τελετήςστη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαντο βραβεία σε Ελληνες εξαγωγείς. ΤοΒραβείο για το ΜΕΤΑΧΑ απονεμήθηκε στονκ. Παναγιώτη Σαραντόπουλο, ΔιευθύνονταΣύμβουλο του Οίκου.

«Η διάκριση αυτή τιμάτον Οίκο μας και τους ανθρώπους πουβρίσκονται πίσω από το ΜΕΤΑΧΑ, τη μοναδικάαπαλή γεύση του και τις διεθνείς τουεπιτυχίες. Είναι οι άνθρωποι πουεργάζονται στους αμπελώνες του ακριτικούΑιγαίου, στα κελάρια μας, στην ελληνικήυαλουργία, την κυτιοποιία, την εμφιάλωση,τη διανομή, την πώληση, τις εξαγωγές ανάτον κόσμo», είπεμεταξύ άλλων ο κ. Σαραντόπουλος.

Ανάμεσα στις πρόσφατεςκαινοτόμες δράσεις του βραβευμένουΟίκου ξεχωρίζει η Ακαδημία ΜΕΤΑΧΑ, μέσωτης οποίας η τέχνη του Οίκου και η Ελλάδαακτινοβολούν σε ολόκληρο τον κόσμο. ΟΟίκος πρόσφατα παρουσίασε με επιτυχίασυλλεκτικές εκδόσεις του κλασικούMETAXA 5 Αστέρων καθώς και το ΜΕΤΑΧΑ 12Αστέρων, στο οποίο προσμένει από στιγμήσε στιγμή και η ελληνική αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα