Μουντιάλ-4ος όμιλος: Ουρουγουάη-Αγγλία

Οι ήττες των Αγγλίας και Ουρουγουάης στα πρώτα τους παιχνίδια στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνει επιτακτική την ανάγκη για τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση, απόψε στις 22:00-ΝΕΡΙΤ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η εμφάνιση της Αγγλίας απέναντι στην Ιταλία, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν θετική και άκρως ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας και γι' αυτό, δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η μοναδική θα έχει να κάνει με τη θέση που θα αγωνιστεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, αφού, θα τοποθετηθεί

πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ντάνιελ Στάριτζ και όχι στην πτέρυγα, όπως έγινε με την Ιταλία.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουρουγουάη έχει διαθέσιμο τον Λουίς Σουάρες που τις τελευταίες μέρες πίεζε τον εαυτό του και έκανε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς, αποδεικνύοντας πως είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τη «σελέστε». Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες υπέστη ήττα - σοκ από την Κόστα Ρίκα με σκορ 3-1 στο πρώτο ματς του τέταρτου ομίλου και αυτό από μόνο του καθιστά ξεκάθαρη την πρόθεση των Ουρουγουανών στο σημερινό ματς. Ο Λουγκάνο θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο και έτσι, στο κέντρο της άμυνας της «σελέστε» αναμένεται να παραταχθούν οι Κόατες και Γκοντίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα